CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com Martin Fondse op North Sea Jazz kan nog jaren voort: Hahaha! ( ik reageer niet zo vaak op recensies, dus inhoudelijk is het wellicht wat summier )
Mia kesber op North Sea Jazz volgens Cees Schrama: Diepe buiging voor Cees Schrama
Rob van Bavel op InJazz geeft podium aan jazz van de nabije toekomst…: En er was ook een mooie showcase van diverse masterstudenten van diverse conservatoria !
Henk van Leeuwen op Waarom we een jazzclub als Persepolis nodig hebben: Fantastische documentaire over Persepolis Ook nostalgisch! In 1963/64 op 17de jarige leeftijd Ontdek…
Joe Vanenkhuizen op Noah Preminger - Genuinity: Cyriel slaat de spijker op z'n kop als hij opmerkt: 'het naspelen van Coltrane en Rollins lijkt op de…
vera vingerhoeds op inJazz maakt namen Nederlandse showcases bekend: Beste redactie, Ik heb NIET deelgenomen aan de selektiecommissie voor injazz. Ik weet niet waar julli…
Sabina op Bill Frisell – Music IS: Heel goede recensie van een heel goed album!
Fred op Bart Lust (50) overleden: Naar mijn weten geen 5 CD's, maar 4 (van het Bart Lust Quintet) of heb ik er een gemist?
 

« Wilbert de Joode wint… | Home | Heeft de Edison uitre… »

The Jig – Proximo Disco


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter
25 Juni 2016

Ik heb ook die vocale stukken gehoord van de Jig en ik vind ze bijzonder matig en de kopstem van Ruben is een slechte imitatie van Prince.

Luuk (E-mail ) - 26-06-’16 13:24

Luuk: Als je niet van zang houdt bij Funk muziek, zeg dat dan en gooi geen ongenuanceerde mening over de kwaliteit van de zang. Ruben is een goede zanger en is op geen valse noot te betrappen. Daarnaast heeft hij beslist zijn eigen stijl en ja, dat die iets weg heeft van Prince of Steven Tyler, doet aan de kwaliteit niets af. Er staan trouwens ook nog 8 ijzersterke instrumentale nummers op Proximo Disco, maar daar rep je met geen woord over.

Gijs Smit (E-mail ) - 27-06-’16 13:00


Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen: