CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

colophon

Contact
e-mail: jazzenzo@gmail.com 
Tel: 06 137 55 645

Postadres
Jazzenzo
Lange Nieuwstraat 99
5041 DA Tilburg
Nederland


Redactie
Erno Elsinga (1959, uitgever, hoofdredacteur) is initiatiefnemer van Jazzenzo. Studeerde aan de School voor de Journalistiek, werkte voor diverse muziekfestivals en studeerde jazzpiano.

David Cohen (1994) is promovendus en vertaler. Hij treedt onregelmatig op als jazz- en funktrompettist.

Cyriel Pluimakers (1958) studeerde Nederlandse taal en letterkunde (doctoraalscriptie over ‘Jazzpoëzie in de Nederlandse Literatuur’). Schreef in het verleden voor o.a. de tijdschriften Jazzfreak en Jazz Nu. Organiseerde vanaf 1984 jazzconcerten en stond aan de wieg van SJU Jazzfestival, Jazz International Rotterdam en JAZZ ENZ (Culturele Zondagen Utrecht).

Georges Tonla Briquet (1957) is free lance journalist. Schrijft voor diverse bladen waaronder Jazzmozaïek, Brussel Deze Week en RifRaf.  

Ron Holman (1959) is journalist. Werkte als cultuurredacteur voor het NOS Journaal en Radio 1 Journaal. Is naast DJ ook bassist en heeft in diverse funk- en jazzrock groepen gespeeld en doet dat nog steeds.

Mathijs van den Berg (1966) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde. Hij schrijft over onder meer jazz en literatuur en heeft het online eenmanstijdschrift deFactorTaal.

Boy Bultsma (1991) studeerde rechten en wetenschapsfilosofie. Heeft als gitarist in meerdere cover- en funkbands gespeeld en is beginnend professioneel jazzmuzikant. 

Stijn van der Schoor (1993) is freelance muziekjournalist. Hij studeerde altviool aan het Codarts conservatorium in Rotterdam en Musicologie aan de Universiteit Utrecht. 

Armand van Wijck (1984) studeert chromatische mondharmonica aan de jazzafdeling van conservatorium Codarts in Rotterdam. Daarnaast is hij zelfstandig wetenschapsjournalist en -redacteur.

Karen van Gilst
 Fotografie
O.a. Ron Beenen, Liesbeth Keder, Ton van Leeuwen, Olga Beumer, Karen van Gilst, Thomas Huisman, Maurits van Hout, Stef Mennens, Maarten Mooijman, Ronald Rijntjes. Websites van de fotografen vindt u onder 'links'

Layout en techniek
Alko Visser

©Jazzenzo
Het is niet toegestaan teksten en/of foto's uit Jazzenzo zonder toestemming over te nemen

Nieuwsbrief
De digitale Jazzenzo nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks. Je kunt je per nieuwsbrief uitschrijven.

Reageren
 
De redactie heeft het recht reacties aan te passen of te verwijderen