CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

colophon

Contact
e-mail: jazzenzo@gmail.com 
Tel: 06 137 55 645

Postadres
Jazzenzo
Lange Nieuwstraat 99
5041 DA Tilburg
Nederland


Redactie
Erno Elsinga (1959, uitgever, hoofdredacteur) is initiatiefnemer van Jazzenzo. Studeerde aan de School voor de Journalistiek, werkte voor diverse muziekfestivals en studeerde jazzpiano. foto

David Cohen (1994) studeert Klassieke Talen en Duits in Amsterdam. Hij treedt regelmatig op als jazz- en funktrompettist.

Cyriel Pluimakers (1958) studeerde Nederlandse taal en letterkunde (doctoraalscriptie over ‘Jazzpoëzie in de Nederlandse Literatuur’). Schreef in het verleden voor o.a. de tijdschriften Jazzfreak en Jazz Nu. Organiseerde vanaf 1984 jazzconcerten en stond aan de wieg van SJU Jazzfestival, Jazz International Rotterdam en JAZZ ENZ (Culturele Zondagen Utrecht).

Armand van Wijck (1984) studeert chromatische mondharmonica aan de jazzafdeling van conservatorium Codarts in Rotterdam. Daarnaast is hij zelfstandig wetenschapsjournalist en -redacteur.

Mathilde Löffler (1962) studeerde Duitse Literatuur en Linguïstiek aan de Universiteit in Braunschweig (D) en studeerde jazzpiano aan de conservatoria van Hilversum en Arnhem. Zij werkte als bandleider in het commerciële jazzcircuit, als manager in de gesubsidieerde theatersector en als Business Consultant in de IT branche.

Martijn van Geffen (1987) studeerde Algemene Cultuurwetenschappen en jazzpiano. Aan de Universiteit van Amsterdam volgt hij de Research Master’s Social Sciences.

Karen van Gilst (info volgt)

Robert van der Padt (1991) studeerde jazzpiano in Utrecht, Amsterdam en Tilburg. Op het Conservatorium Maastricht werkt hij als Booking Agent Jazz Department en coacht hij studenten in het ondernemerschap. 

Georges Tonla Briquet (1957) is free lance journalist. Schrijft voor diverse bladen waaronder Jazzmozaïek, Brussel Deze Week en RifRaf.  


Fotografie
O.a. Thomas Huisman, Ron Beenen, Liesbeth Keder, Charlie Crooijmans, Maurits van Hout, Stef Mennens, Maarten Mooijman, Ronald Rijntjes. Websites van de fotografen vindt u onder 'links'

Layout en techniek
Alko Visser

©Jazzenzo
Het is niet toegestaan teksten en/of foto's uit Jazzenzo zonder toestemming over te nemen

Nieuwsbrief
De digitale Jazzenzo nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks. Je kunt je per nieuwsbrief uitschrijven.

Reageren
 
De redactie heeft het recht reacties aan te passen of te verwijderen