CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

colophon

Contact

Jazzenzo
Lange Nieuwstraat 99
5041 DA Tilburg

jazzenzo@gmail.com 

tel: 06 13755645

Redactie
Erno Elsinga (1959) is initiatiefnemer van Jazzenzo. Studeerde aan de School voor de Journalistiek, werkte voor diverse muziekfestivals en studeerde jazzpiano.

Cyriel Pluimakers (1958) studeerde Nederlandse taal en letterkunde (doctoraalscriptie over ‘Jazzpoëzie in de Nederlandse Literatuur’). Schreef in het verleden voor o.a. de tijdschriften Jazzfreak en Jazz Nu. Organiseerde vanaf 1984 jazzconcerten en stond aan de wieg van SJU Jazzfestival, Jazz International Rotterdam en JAZZ ENZ (Culturele Zondagen Utrecht).

Georges Tonla Briquet (1957) is free lance journalist. Schrijft voor diverse bladen waaronder Jazzmozaïek, Brussel Deze Week en RifRaf.  

Mathijs van den Berg (1966) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde. Hij schrijft over onder meer jazz en literatuur en heeft het online eenmanstijdschrift deFactorTaal.

Fotografie
O.a. Ron Beenen, Liesbeth Keder, Ton van Leeuwen, Olga Beumer, Karen van Gilst, Thomas Huisman, Maurits van Hout, Stef Mennens, Maarten Mooijman, Ronald Rijntjes. Websites van de fotografen vindt u onder 'links'

Layout en techniek
Alko Visser

©Jazzenzo
Het is niet toegestaan teksten en/of foto's uit Jazzenzo zonder toestemming over te nemen

Nieuwsbrief
De digitale Jazzenzo Nieuwsbrief verschijnt maandelijks. Je kunt je per nieuwsbrief uitschrijven.

Reageren
 
De redactie heeft het recht reacties aan te passen of te verwijderen