CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com Susanne Alt op Organist Joey DeFrancesco (51) overleden: Hier vond ik meer informatie over zijn overlijden: https://downbe at-com.translate.goog/news ..
Frido ter Beek op Twee soorten adem – Jazz & Poetry in de Nederlandse…: beste redactie, Florian Zenker is gitarist, geen slagwerker. met vriendelijke groet Frido ter Beek
Faelens Tony op Jazz Middelheim 2022 hinkt op twee gedachten: Taxiwars , is een uitstekende band , alleen het over het paard getilde T. Barmaan is er te veel aan ,…
T. Goossens op Hollands Maandblad vult leemte in jazzliteratuur: Bedankt voor de goede tip. Meteen besteld via de website!
Marcel Bovy op North Sea Jazz na twee jaar afwezigheid in volle gl…: Eric is geboren in Huizen (provincie Noord-Holland). Hij is thans gevestigd in Rotterdam.
Michael brandt op Loek van den Berg Quintet – Wayfarer: Mooie muziek met heel sterke animatie met mooie verhaallijn
Han Wezenaar op Drummer Clarence Becton (88) in Amsterdam overleden…: Hi Guys! Vergeet niet dat Clarence ook jarenlang een zeer gewaardeerd lid was van The Baritone Power…
H.Moermans op North Sea Jazz na twee jaar afwezigheid in volle gl…: Rotterdammer Eric Vloeimans? Die komt toch uit brabant?
 

« Boy Edgar Prijs einde… | Home | Sun-Mi Hong Quintet –… »

Partij voor Kunst en Cultuur


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter
27 Juni 2020

Cultuur verliezen betekent verarming van het hele land.

jan van kranenburg (E-mail ) - 28-06-’20 04:45

Beste Loet, ik ben het volledig met je eens. Maar....een Partij voor Kunst en Cultuur Nederland wordt een schier onmogelijk project, want zie mensen uit de muziek (de? muziek, b.v. het Kon. Concertgebouw Orkest, het Metropole Orkest, het Loet van der Lee Kwartet sprekend met één en dezelfe visie, één stem?), het toneel, de film, de schilderkunst, de beeldhouwkunst enz enz. maar eens op één lijn te krijgen. Ja, ze voelen allemaal de dreiging, maar vinden ze elkaar in oplossingen? Ik heb mijn bange vermoedens.

Fred Dekker (E-mail ) - 24-07-’20 16:19


Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen: