CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com Susanne Alt op Organist Joey DeFrancesco (51) overleden: Hier vond ik meer informatie over zijn overlijden: https://downbe at-com.translate.goog/news ..
Frido ter Beek op Twee soorten adem – Jazz & Poetry in de Nederlandse…: beste redactie, Florian Zenker is gitarist, geen slagwerker. met vriendelijke groet Frido ter Beek
Faelens Tony op Jazz Middelheim 2022 hinkt op twee gedachten: Taxiwars , is een uitstekende band , alleen het over het paard getilde T. Barmaan is er te veel aan ,…
T. Goossens op Hollands Maandblad vult leemte in jazzliteratuur: Bedankt voor de goede tip. Meteen besteld via de website!
Marcel Bovy op North Sea Jazz na twee jaar afwezigheid in volle gl…: Eric is geboren in Huizen (provincie Noord-Holland). Hij is thans gevestigd in Rotterdam.
Michael brandt op Loek van den Berg Quintet – Wayfarer: Mooie muziek met heel sterke animatie met mooie verhaallijn
Han Wezenaar op Drummer Clarence Becton (88) in Amsterdam overleden…: Hi Guys! Vergeet niet dat Clarence ook jarenlang een zeer gewaardeerd lid was van The Baritone Power…
H.Moermans op North Sea Jazz na twee jaar afwezigheid in volle gl…: Rotterdammer Eric Vloeimans? Die komt toch uit brabant?
 

« Tele-Port – Tele-Port… | Home | Kenturah’s Kitchen – … »

Teus Nobel - Saudade


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter
15 Januari 2020

Jammer dat hedendaagse toppers - want dat is Teun Nobel - te vaak kiezen voor een 'ambitieus project' zoals het artikel hierboven dit heilloze geneuzel noemt. Mooimakerij met te weinig inspirerende musici. Verschrikkelijke strijkerdiarree, valse bas, pingelpianisten. Salonmuziek. Laat de symfonische muziek toch over aan de grote componisten. En jazzmusici: wat is er mis met gewoon 'loos gaan', swingen en mooie ballads met je kwartet/kwintet/..?

jos bus (E-mail ) - 28-02-’20 00:11


Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen: