CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com Herman te Loo op CYCLE – JIN-BREBL-CONCERT: Kenny Wheeler maakte weliswaar deel uit van het kwartet van Braxton, met eveneens Dave Holland en Bar…
Bert Dobben op CYCLE – JIN-BREBL-CONCERT: Ik weet het, het is wat mierenneukerig maar ik vermeld het toch even(niet kwaad bedoeld): Kenny Wheel…
John Jazz op Bassist Gary Peacock (85) overleden: Great loss for the Jazz in general , have a lot of ECM recordings,etc, however my favorite record = …
roeland biever op Bevlogen afscheidsconcert Rein de Graaff: Goedemorgen! Komt dit afscheidsconcert in Bimhuis ook uit op CD?
Rob Jansen op Sonny Rollins – Rollins in Holland: Prachtige cd. Die bandjes heb ik via een goede jazzvriend al heel lang in mijn bezit. Begin jaren neg…
Mick Isphording op Dizzy Gillespie – The Sesjun Radio Shows: Ik was er ook bij Rogier :-) Toen ik opstond en langs Dizzy wilde keek hij me aan en zei 'Beeeeeeebop…
Pierre Dunker op Bassiste Mick Paauwe (53) overleden: Ik kwam er gisteren achter via een collega muzikant. Ik kan het nogsteeds niet geloven en het doet pi…
Carolyn muntz op Multi-instrumentalist Cor Fuhler (56) overleden: Bedankt voor het stuk over Cor, Erno. Even voor de duidelijkheid - Cor was medeoprichter van Stichtin…
 

« Nederlandse jazzdames… | Home | Jazzin' The Hague nie… »

The Auratones (& Thijs en Berenice van Leer) – The Adventure Continues


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter
19 Januari 2012

Natuurlijk kan bij deze reactie gedacht worden hé dat mens is familie van die saxofonist Delfos! Als dat zo is dan behoef ik al niet verder te reageren. Aangezien ik beslist geen directe fan ben van de muzieksoort jazz, heb ik toch zeer de behoefte te reageren op de wijze waarop jazzenzo haar ongezouten kritiek moet ventileren. Het lijkt wel of sprake is van een persoonlijke vete! In ieder geval kan geconstateerd worden dat van objectiviteit geen sprake is. Beschamend voor een dergelijk jazz magazine. Hier is sprake van suggestief gedrag en het geven van een zeer goedkoop waardeoordeel.Of is er soms sprake van jaloersheid!

Vera Delfos (E-mail ) - 24-01-’12 15:04

Ook ik ken alle bandleden erg goed, maar ik ben geschokt door dit pretentieuze geleuter van iemand die klaarblijkelijk geen enkele moeite gedaan heeft verder te kijken/luisteren dan zijn eigen kleine kader, om niet te zeggen vooroordelen. Om op deze wijze, ongenuanceerd, op basis van een stel uit de duim gezogen aannames, het werk van mensen die lang aan een album werken, daarin buiten de tijd alleen, een hoop geld in investeren, vind ik getuigen van een totaal gebrek aan respect. (om het maar niet te hebben over Thijs van Leer, wiens staat van dienst en muzikaliteit in Nederland nog steeds zo goed als ongeëvenaard is, wat je verder ook van zijn muziek mag vinden)

Als dit de manier is waarop een site als Jazzenzo zich wil profileren, door deze bagger te publiceren, gaan we in Nederland heel erg hard een kant op die we niet moeten willen. Als iets je ding niet is, schrijf dan niks en laat de openbare 'beroepsmening' over aan mensen die er wel iets mee kunnen.

Ga je schamen!

Frank van den Berge (E-mail ) (URL) - 26-01-’12 09:48

Bizar zeg! Is die Rinus wel echt recensent? Natuurlijk kan muziek soms niet je smaak zijn, maar dat is niet wat hier aan de hand is. Het lijkt meer op bewust kwetsen of neerhalen! Mijn vraag aan de recensent en het blad is dan ook: wat is exact de bedoeling van deze recensie? Is het de bedoeling dat ik meer te weten kom over de muziek of dat ik meer te weten kom over de zelfbedachte gedachten achter het album?
Want ik lees eigenlijk niks over de muziek en veel te veel over frustratie van een man. Ik denk dat het eerlijk zou zijn naar jullie lezers als er een nieuwe recensie van dit album zou komen, een verontschuldiging naar de muzikanten en dat meneer Rinus lekker in de kroeg zijn ongezouten mening over voetbal verder mag geven.

Marjolein (E-mail ) - 26-01-’12 10:21

Mijn god! Dat zo'n blad een kwaliteitssysteem heeft dat zoiets puberaals het helemaal tot aan de drukker het haalt.
Rinus, Vindt je de muziek niets, prima! Maar ga er dan op in. Vertel iets over waarom je het niets vindt. Je stukje staat vol met stoere en extreem negatieve oneliners maar je zegt niets inhoudelijks.
11 tracks. De enige hint dat je ze ook geluisterd hebt is je afkeur over de drie vLeer covers. De rest van de plaat wordt afgedaan met een tweetal zinnen.
Ik zou zeggen, als je zo'n extreme mening hebt over een album, en je daar ook nog eens over wilt ventileren in de nationale media, dan zou je toch wat meer inhoudelijks te vertellen moeten hebben dan dit vlakke scheldpartijtje.
Als jij recenseren je vak, je passie, je talent of zelfs je hobby noemt? dan zou ik daar nog een goed over gaan spiegelen met jezelf, Rinus.

luca (E-mail ) - 26-01-’12 11:42

He he daar hebben we er weer, lekker makkelijk he muzikanten afzeiken. Het word tijd dat jij eens flink in de grond word getrapt van der heijden!

Bij deze; van der heijden is een dus waardeloze, respectloze kloterecenscent.

rob - 26-01-’12 12:32

Je hoeft iets niet mooi te vinden, je mag iets ronduit slecht vinden, maar behandel een artiest altijd met respect. Anders ben je in mijn ogen geen muziekliefhebber. Ik zie deze plaat van The Auratones als iets waar met passie en overtuiging aan gewerkt is. Thijs en de band doen dit niet om rijk te worden, sterker nog zo'n cd maken kost de musici alleen maar geld en tijd. Al deze mannen werken hard naast deze band om hun hoofd boven water te houden als muzikant. Als ze voor commercie zouden kiezen hadden ze absoluut een andere plaat kunnen maken. Neem maar van mij aan dat kunnen ze ! Jammer dit, respectloos.

Tim (E-mail ) - 27-01-’12 08:24

genoeg slechts over rinus van der heijden .. tijd voor iets goed t.a.v. de band en haar cd. ik vind deze plaat de beste die The Auratones ooit gemaakt hebben .. een hoogtepunt i.p.v. van een dieptepunt. de featuring van met name Bernice is heerlijk. en als ouwe focus fan .. vind ik heel tof om deze nieuwe bewerkingen te horen. PROPS voor The Auratones

mau (E-mail ) - 07-02-’12 13:55


Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen: