Artikel geprint vanaf Jazzenzo.nl

Trio van Sanne Rambags geeft benefietconcert Oekraïne

28 feb - Under the Surface, het trio van Sanne Rambags, Joost Lijbaart en Bram Stadhouders, speelt donderdag 3 maart vanuit het Batavierhuis in Rotterdam een online benefietconcert ten bate van Oekraïne. De ticketprijs is op donatiebasis en de opbrengst gaat naar het Oekraïense Rode Kruis.Sanne Rambags: "We kunnen niet gewoon afwachten." 

Foto © Ton van Leeuwen.


Onder vuur
Under the Surface nam in september van het vorige jaar in de omgeving van Kiev een videoclip op voor hun onlangs verschenen album 'Miin Triuwa'. Met een team van professionele filmmakers werkten ze drie dagen en nachten in de fraaie natuur van het land dat nu zo zwaar onder vuur ligt. 

Broers en zussen
"Deze situatie is zo triest, zo afschuwelijk en zielig, we kunnen niet gewoon afwachten en kijken naar wat er gebeurt" zegt Rambags in een bericht. "Als we iets kunnen doen voor onze vrienden, collega's, broers en zussen, zijn we verplicht alles te doen wat we kunnen om te helpen."

Benefiet
Het online benefietconcert aanstaande donderdag 3 maart start om 21.00 uur en is te volgen via YouTube en de Facebookpagina van het trio. De bijbehorende Gofundme-donatielink treedt een dag voor het concert in werking. Het concert is ook in het Rotterdamse Batavierhuis te bezoeken.

Meer informatie:De clip voor 'Miin Triuwa' werd opgenomen in Oekraïne.


© Jazzenzo 2010