CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com Susanne Alt op Organist Joey DeFrancesco (51) overleden: Hier vond ik meer informatie over zijn overlijden: https://downbe at-com.translate.goog/news ..
Frido ter Beek op Twee soorten adem – Jazz & Poetry in de Nederlandse…: beste redactie, Florian Zenker is gitarist, geen slagwerker. met vriendelijke groet Frido ter Beek
Faelens Tony op Jazz Middelheim 2022 hinkt op twee gedachten: Taxiwars , is een uitstekende band , alleen het over het paard getilde T. Barmaan is er te veel aan ,…
T. Goossens op Hollands Maandblad vult leemte in jazzliteratuur: Bedankt voor de goede tip. Meteen besteld via de website!
Marcel Bovy op North Sea Jazz na twee jaar afwezigheid in volle gl…: Eric is geboren in Huizen (provincie Noord-Holland). Hij is thans gevestigd in Rotterdam.
Michael brandt op Loek van den Berg Quintet – Wayfarer: Mooie muziek met heel sterke animatie met mooie verhaallijn
Han Wezenaar op Drummer Clarence Becton (88) in Amsterdam overleden…: Hi Guys! Vergeet niet dat Clarence ook jarenlang een zeer gewaardeerd lid was van The Baritone Power…
H.Moermans op North Sea Jazz na twee jaar afwezigheid in volle gl…: Rotterdammer Eric Vloeimans? Die komt toch uit brabant?
 

« Walk The Line inmidde… | Home | Pierre Bertrand – Col… »

Gitarist Piet Hoeksma (63) overleden


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter
28 Juli 2021

Dag, één groot concert van Piet hebben jullie vergeten. In 1991 speelde hij tijdens de ZomerJazzFietsTour samen met Derek Bailey, een van zijn inspiratiebronnen. Dat concert mag best in het lijstje staan.
Hartelijks,
Jo Willems

Jo Willem (E-mail ) (URL) - 29-07-’21 10:36


Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen: