Artikel geprint vanaf Jazzenzo.nl

TivoliVredenburg heropent met concertreeks Walk The Line

18 nov - Nu de podia vanaf heden weer open gaan, hervat TivoliVredenburg in Utrecht de succesvol gebleken concertreeks Walk The Line. Vier groepen van dertig personen bezoeken in twee uur tijd vier concerten in evenzoveel zalen. Aan alle genres is gedacht.Gitarist Reinier Baas treedt op met saxofonist Ben van Gelder.

Foto © Ton van Leeuwen.


Tour

Volgens een coronaproof concept beleven de groepen bezoekers een twee uur lang durende tour door het gebouw. Zij zien onderweg drie tot vier concerten in diverse zalen, en worden daartussen rondgeleid door het personeel. Op het programma staan muzikanten, dichters, bands en ensembles van eigen bodem. Bij een deel van de edities wordt vooraf bekendgemaakt welke artiesten het podium betreden, bij een ander deel blijft dit een verrassing. Er zijn tot negen tours per dag, verspreid over de middag en de avond.

Jazz
Naast indie, blues, elektronica, psychjams, heavy en speciale familie edities, is er ook aandacht voor jazz. Op zondag 6 december treden tussen 13 uur en 20.30 uur in vier zalen vier duo's op. Op het programma staan Sanne Rambags & Rogier Telderman, Joost Lijbaart & Kika Sprangers, Reinier Baas & Ben van Gelder en Eric Vloeimans & Jörg Brinkmann. De kaartverkoop start 20 november.

Walk The Line wordt gehouden in de maanden november, december en januari en bevat honderd concerten. Ook gaat TivoliVredenburg via Studio TivoliVredenburg door met het aanbieden van online programma’s en diverse livestreams.


© Jazzenzo 2010