Artikel geprint vanaf Jazzenzo.nl

Candy Dulfer sluit Goois Jazzfestival af

6 mrt - Saxofoniste Candy Dulfer is een van de hoofdgasten van de 34e editie van het Goois Jazzfestival. In de vier zalen van Theater 't Spant in Bussum treden op 25 maart achttien bands op waaronder verder Yuri Honing en Peter Beets.Net als twee jaar geleden sluit Candy Dulfer het Goois
Jazzfestival af.Kaarten voor het festival kosten in de voorverkoop 37,50 euro. Een deel van de opbrengst gaat naar het Friendship Sports Centre, een sportcentrum in Amsterdam Noord voor gehandicapte sporters, veelal kinderen.

Together
Candy Dulfer en band brengen werk van het nieuwe album 'Together', haar eerste album sinds vijf jaar. Peter Beets brengt met Jazz Orchestra of the Concertgebouw het veelgeprezen programma 'Chopin meets the Blues Live', maar nu in een aangepast arrangement. En Yuri Hong brengt met zijn Acoustic Quartet werk van het met een Edison bekroonde album 'Desire'.

Ook op het programma staan Vicent Houdijk Vinnie Vibes, zangeres Izaline Calister, en de Cool Dawn West Coast Jazz Band met trompettist Gidon Nunes Vaz dat met 'Meet Monk' werk brengt van pianist Thelonious Monk.

Talenten
Ook staan met Kika Sprangers & Stefan Bos, Jeru's Bakery, Ian Cleaver Quartet, Sergio Abdoelrahman Quartet, Fuensanta Méndez, en Junior Jazz Unlimited Big Band jong getalenteerden op het podium.


© Jazzenzo 2010