CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com Susanne Alt op Organist Joey DeFrancesco (51) overleden: Hier vond ik meer informatie over zijn overlijden: https://downbe at-com.translate.goog/news ..
Frido ter Beek op Twee soorten adem – Jazz & Poetry in de Nederlandse…: beste redactie, Florian Zenker is gitarist, geen slagwerker. met vriendelijke groet Frido ter Beek
Faelens Tony op Jazz Middelheim 2022 hinkt op twee gedachten: Taxiwars , is een uitstekende band , alleen het over het paard getilde T. Barmaan is er te veel aan ,…
T. Goossens op Hollands Maandblad vult leemte in jazzliteratuur: Bedankt voor de goede tip. Meteen besteld via de website!
Marcel Bovy op North Sea Jazz na twee jaar afwezigheid in volle gl…: Eric is geboren in Huizen (provincie Noord-Holland). Hij is thans gevestigd in Rotterdam.
Michael brandt op Loek van den Berg Quintet – Wayfarer: Mooie muziek met heel sterke animatie met mooie verhaallijn
Han Wezenaar op Drummer Clarence Becton (88) in Amsterdam overleden…: Hi Guys! Vergeet niet dat Clarence ook jarenlang een zeer gewaardeerd lid was van The Baritone Power…
H.Moermans op North Sea Jazz na twee jaar afwezigheid in volle gl…: Rotterdammer Eric Vloeimans? Die komt toch uit brabant?
 

« Lilly Joel – What lie… | Home | Michel Bisceglia Trio… »

Rumoerig publiek spelbreker bij toppers JazzOUT


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter
25 November 2015

Ik kan me niet echt vinden in de opmerking over rumoerig publiek bij Al Di Meola. Ik zat zelf helemaal vooraan en kon in alle rust genieten van het optreden. Kan me dan ook niet voorstellen dat de muzikanten op het podium last hadden van rumoer. En dat er mensen komen en gaan tijdens het optreden, dat is nu eenmaal inherent aan een dergelijk festival, waar op meerdere podia wordt gespeeld. Dat weet je als muzikant en als publiek van tevoren.

Jos Starmans (E-mail ) - 28-11-’15 13:18


Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen: