Artikel geprint vanaf Jazzenzo.nl

Vierde editie Jazzy Huiskamers in Den Bosch

8 mei - In Den Bosch wordt op Hemelvaartsdag de vierde editie van Jazzy Huiskamers gehouden. In de binnenstad fungeren op loopafstand tien huizen als podium. Eric Vloeimans en Jeroen van Vliet verzorgen het openingsconcert in Podium Azijnfabriek, de organisator van het evenement.Eric Vloeimans en Jeroen van Vliet verzorgen het openingsconcert van Jazzy Huiskamers.Na het openingsconcert (van 11 tot 12 uur) starten de huiskamerconcerten. Per huis worden vier miniconcerten van circa veertig minuten gegeven door eenzelfde ensemble. Het programma is dermate samengesteld dat bezoekers tussen de vier en zes concerten kunnen bezoeken. Het programma werd samengesteld door Bert Boeren.

Programma
Tijdens Jazzy Huiskamers treden op Kapok, trompettiste Ellister van der Molen & pianist Bob Wijnen, basklarinettist Joris Roelofs & bassist Jos Machtel, saxofonist Jos Beeren & harpiste Inge Frimout, Jacob Bedaux mini bigband, pianotrio Bram Wijnands, een kwartet met zangeres Esther van Hees, een trio met zangeres Marjoleine Lees, Dolopzon, en Jonny & Jazzuits.

Jazzy Huiskamers wordt gehouden op donderdag 29 mei, van 11 tot en met 17 uur. Een concert bijwonen kost 10 euro, een passe-partout 30 euro, te bestellen via de website van Jazzy Huiskamers.


© Jazzenzo 2010