Artikel geprint vanaf Jazzenzo.nl

Early Bird North Sea Jazz 2014 van start

20 nov - North Sea Jazz 2014 lijkt nog ver weg, maar vanaf vandaag kunnen er al kaarten worden gereserveerd voor het grootste indoor jazzfestival ter wereld. Door gebruik te maken van de Early Bird kan er twintig euro bespaard worden op een driedagenkaart.Sting dit jaar tijdens North Sea Jazz.

Foto © Ron Beenen.


North Sea Jazz 2014 wordt gehouden op 11, 12 en 13 juli in de Rotterdamse Ahoy. Het programma is nog onbekend. Wie nu een driedagenkaart aanschaft betaalt 169 euro in plaats van 189 euro. Op 1 februari start de reguliere kaartverkoop, dan gaan ook de losse dagkaarten, junior- en groepskaarten in de verkoop.

MOJO, dat verantwoordelijk is voor de organisatie van North Sea Jazz, wijst kaartkopers er op, kaarten uitsluitend te kopen via de website van het festival en op te passen voor zwarthandel en malafide ticketbureaus.

Onder meer Sting, Santana, Diana Krall en John Zorn traden deze zomer tijdens de laatste editie van North Sea Jazz op. Het festival trok zo'n 70.000 bezoekers.Terugblik North Sea Jazz 2013.


© Jazzenzo 2010