CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com Yolanda Klooster op Gratitude Trio – Birth: Prachtig dank jullie wel
Susanne Alt op Organist Joey DeFrancesco (51) overleden: Hier vond ik meer informatie over zijn overlijden: https://downbe at-com.translate.goog/news ..
Frido ter Beek op Twee soorten adem – Jazz & Poetry in de Nederlandse…: beste redactie, Florian Zenker is gitarist, geen slagwerker. met vriendelijke groet Frido ter Beek
Faelens Tony op Jazz Middelheim 2022 hinkt op twee gedachten: Taxiwars , is een uitstekende band , alleen het over het paard getilde T. Barmaan is er te veel aan ,…
T. Goossens op Hollands Maandblad vult leemte in jazzliteratuur: Bedankt voor de goede tip. Meteen besteld via de website!
Marcel Bovy op North Sea Jazz na twee jaar afwezigheid in volle gl…: Eric is geboren in Huizen (provincie Noord-Holland). Hij is thans gevestigd in Rotterdam.
Michael brandt op Loek van den Berg Quintet – Wayfarer: Mooie muziek met heel sterke animatie met mooie verhaallijn
Han Wezenaar op Drummer Clarence Becton (88) in Amsterdam overleden…: Hi Guys! Vergeet niet dat Clarence ook jarenlang een zeer gewaardeerd lid was van The Baritone Power…
 

« Programma Jazzdag 201… | Home | Mario Diaz de Léon - … »

Jeff Berlin Trio sterkst in bebopstukken


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter
24 April 2011

Ben ik nou gek of was die toegift niet Eric Clapton's Tears in Heaven? Volgens mij was Early As... het laatste nummer voor de toegift en werd het met het voltallige trio gespeeld.

Frans - 26-04-’11 20:28

Frans, als jij gek bent dan ben ik het ook! Ik weet zeker dat Eric Clapton's Tears in Heaven de toegift was. Super gedaan trouwens. En dat met vingers die na de eerste set al au deden!

Olaf (E-mail ) - 02-05-’11 07:42

Softly... and Tears in Heaven lijken geheel niet op elkaar. Was de recensent van slag of kent tie zijn klassiekers niet?


Naschrift redactie: de schrijver heeft inderdaad per abuis de toegift en het laatste nummer van het concert met elkaar verwisseld.

Tony - 02-05-’11 13:45


Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen: